fbpx
Wij staan morgen vanaf 09:00 uur weer voor u klaar.

Druk- en printwerk

Uw persoonlijke uitnodiging of jou eigen glossy magazine

De beste oplossing

Libelnet heeft voor iedere soort drukwerk de beste oplossing. Door te kijken naar de toepassing van het product, de omvang, kleur en het aantal komen ze altijd tot een doeltreffende en scherpe aanbieding. Daar kan de klant dan ook slim gebruik van maken.

Drukwerk (offset) of printwerk (digitaal)

Het kwaliteitsverschil tussen de beide methoden was jarenlang heel goed waar te nemen. De offset druk gaf tot enkele jaren terug veel strakkere afdrukken. Met de allernieuwste digitale drukpersen en printers is het verschil nog maar nauwelijks zichtbaar.

Het verschil

Het grootste verschil tussen digitaal en offset drukken zit hem in de kosten. De variabele kosten van digitaal drukken zijn hoger waardoor bij hogere oplage (afhankelijk van het formaat vanaf zo'n 500 stuks) nog steeds voor offset drukwerk wordt gekozen. Het digitale drukwerk is vaak wel veel sneller te realiseren en voor spoedopdrachten zal digitaal drukwerk dus al snel de beste keuze zijn. Voor grotere oplagen zal het veel voordeliger zijn om voor offset drukwerk te kiezen.

Printshop

Libelnet beschikt over een Ricoh PRO C5100s, Deze nieuwe generatie van digitale printers voor lichte productie biedt uitstekende kleurenoutput die tijd en kosten bespaart. De nieuwste VCSEL-technologie en nieuwe tonerformule bieden een resolutie van maar liefst 4800 dpi, de hoogste in deze klasse, voor een uitzonderlijk precieze en professionele afbeeldingskwaliteit.

De printer print 65 pagina’s per minuut in kleur of zwart-wit om een hoge productiviteit bij lage volumes te bieden zodat Libelnet krappe deadlines haalt. Deze machine verwerkt ook zware en gecoate papiersoorten tot SRA3-formaat. Hierdoor kunnen ze bij Libelnet de productiviteit verhogen en meer soorten opdrachten aannemen, zoals visitekaartjes en uitnodigingen. Het verbeterde tonertransfersysteem zorgt er in combinatie met het veelzijdige fuseersysteem voor dat er verschillende soorten structuurpapier, zoals enveloppen verwerkt kunnen worden.

De printshop is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 09:00 en 17:00 uur

Promotie

  • Klantvriendelijk
  • Doeltreffend en effectief
  • Top prijs/kwaliteit
  • Snelle levertijden
  • Groot assortiment

Contact.

Telefoon
077 465 0295

Whatsapp
077 465 0295

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres
Dorpstraat 58
5993 AP Maasbree
Limburg, Nederland

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer