Wij staan vandaag vanaf 09:00 uur voor u klaar!

Blog

Bekijk onze blogposts
12 januari 2019

10 jaar geleden startte Harold Stemkens met zijn bedrijf Libelnet. Het begon allemaal bij BreeBronne in Maasbree, de plek waar Harold zijn afstudeerstage heeft afgerond. Diverse ICT vraagstukken kwamen aan bod en moesten verder ontwikkeld gaan worden. Dit gaf voldoende basis om Libelnet te starten en hiermee meerdere bedrijven te voorzien van deze oplossingen.

23 september 2018

Libelnet is met zijn ICT-diensten ongeacht de sector een partner voor de MKB in zijn regio. Libelnet levert standaard ICT-oplossingen voor bedrijven die net starten met onder andere digitale werkplekken, netwerken (vast & draadloos) en datasystemen (lokaal & web). Indien er geen tijd of kennis voor het beheer van het ICT landschap in huis is, dan nemen we dat graag uit handen.

05 november 2018

De roots van Libelnet komt voort uit de toeristische sector. Landelijk worden grote campings door Libelnet voorzien van de laatste functionaliteiten om de receptie verder te ontzorgen en de gasten te faciliteren met alle benodigde informatie. Dit doen we met een ontwikkelteam dat met name web-applicaties levert hetzij voor intern of extern gebruik. Afhankelijk van de vraag zijn we in staat om nieuwe functionaliteiten te leveren door systemen te koppelen of uit te breiden met nieuwe technieken om zodoende de campings van de laatste ontwikkelingen te voorzien. Denk hierbij aan een Mijn Omgeving voor de campinggast, een slagboomkoppeling voor automatische kentekenherkenning of het maken van een CampingApp.