Wij staan vandaag tot 17:00 uur voor u klaar!

Blog

Bekijk onze blogposts
08 maart 2019

Onderhoud van websites wordt regelmatig vergeleken met auto's. Om je auto goed te laten werken en schade te voorkomen ververs je regelmatig de olie of wordt de auto gekeurd. Deze kleine handelingen doe je om grotere schade te voorkomen.

Dit principe gaat ook op bij een website. Wanneer je regelmatig updates uitvoert blijft je website beveiligd en hou je de optimale werking. Doe je geen onderhoud en kwaadwillende vinden een weg in je website dan kunnen de problemen vele malen groter zijn. Voorkomen is beter dan genezen.

Zelf onderhouden
Zoals bij een auto kun je een aantal zaken zelf. Denk aan het vervangen van je ruitenwisser. Ook dit gaat op bij een website. Een aantal updates zijn al gedaan na een paar klikken!

Echter blijft het wel een risico. Wat doe je als je website daarna niet meer werkt? Updates gaan (helaas) regelmatig wel eens fout. Libelnet heeft de ervaring en kennis in huis om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wat doet Libelnet aan onderhoud?

 • Dagelijks backups maken
  Zo kunnen we altijd de laatste versie van je website terugzetten
 • Updaten van de core van je website
  Een CMS (joomla, wordpress etc) brengt regelmatig updates / verbeteringen uit. Wij zorgen dat deze geïnstalleerd worden. Denk aan beveiligingsupdates, bug fixes e.d.
 • Updaten van alle extensies / thema
  Ook aan extensies (zoals een slideshow, fotogalerij, facebook weergave etc) en thema's wordt doorgewerkt. Wij zorgen ervoor dat je de laatste (werkbare) versies gebruikt.
 • Beveiligingsextensies installeren
  Binnen een CMS (joomla, wordpress) worden extensies ontwikkeld die je website veiliger maken. Deze kosten geld en installeren wij voor je.
 • Actieve monitoring van je website
  Wij houden je website actief in de gaten. Mocht om welke reden dan ook je website niet werken, dan zien wij dit, en lossen wij het probleem z.s.m. op en wordt je hierover geïnformeerd door ons.

Kortom
Met een onderhoudscontract bij Libelnet hoef je jezelf geen zorgen meer te maken om je website. Wij regelen dit voor je.

Ja, ik wil compleet ontzorgd worden

05 november 2018

De roots van Libelnet komt voort uit de toeristische sector. Landelijk worden grote campings door Libelnet voorzien van de laatste functionaliteiten om de receptie verder te ontzorgen en de gasten te faciliteren met alle benodigde informatie. Dit doen we met een ontwikkelteam dat met name web-applicaties levert hetzij voor intern of extern gebruik. Afhankelijk van de vraag zijn we in staat om nieuwe functionaliteiten te leveren door systemen te koppelen of uit te breiden met nieuwe technieken om zodoende de campings van de laatste ontwikkelingen te voorzien. Denk hierbij aan een Mijn Omgeving voor de campinggast, een slagboomkoppeling voor automatische kentekenherkenning of het maken van een CampingApp.

12 januari 2019

10 jaar geleden startte Harold Stemkens met zijn bedrijf Libelnet. Het begon allemaal bij BreeBronne in Maasbree, de plek waar Harold zijn afstudeerstage heeft afgerond. Diverse ICT vraagstukken kwamen aan bod en moesten verder ontwikkeld gaan worden. Dit gaf voldoende basis om Libelnet te starten en hiermee meerdere bedrijven te voorzien van deze oplossingen.

23 september 2018

Libelnet is met zijn ICT-diensten ongeacht de sector een partner voor de MKB in zijn regio. Libelnet levert standaard ICT-oplossingen voor bedrijven die net starten met onder andere digitale werkplekken, netwerken (vast & draadloos) en datasystemen (lokaal & web). Indien er geen tijd of kennis voor het beheer van het ICT landschap in huis is, dan nemen we dat graag uit handen.