fbpx
Wij staan vandaag tot 17:30 uur voor u klaar!

Voor welke route kiest u nu alles op zijn kop staat?

"Trending Topic"

Corona, coronavirus en coronavirus, het Trending Topic woord van het moment als je het mij vraagt. Helaas krijgen we er allemaal mee te maken.

Allereerst wil ik u veel sterkte, wijsheid, gezondheid en succes wensen in deze tijd.

In deze bizarre en lastige tijd heeft u veel zorgen over uw eigen toekomst en dat van uw personeel. Hoe nu verder? Als mijn klanten nog maar terug komen? Kan ik de facturen van mijn leveranciers nog betalen? Hoe incasseer ik mijn openstaande posten? Hoe kom ik deze tijd door?

Deze tijd is ook een tijd om nieuwe wegen in te slaan en verder te denken over uw bedrijfsstrategie. Welke kansen biedt deze tijd voor mij? Hoe communiceer ik met mijn doelgroep/ leveranciers/ stakeholders? Neem ik in deze vreemde tijd de tijd om aan de toekomst van mijn onderneming te werken? Investeer ik juist in deze tijd om klaar te zijn als dit virus ingedampt is en de maatschappij weer zijn draai gaat vinden?

Allemaal vragen waarmee we in de maatschappij kampen. U bent degene die deze beslissingen alleen, dan wel in samenspraak, kunt maken als ondernemer.

Wij als Libelnet staan voor u klaar en zijn er voor u ook in deze bijzondere tijden. Wij zijn trots dat we met onze diensten u kunnen helpen om sterker uit de crisis te komen. Wij kunnen u als onderneming voorzien van het juiste advies op het gebied van offline – en online communicatie. Tevens kunnen wij u adviseren welke softwareapplicaties u kunnen helpen uw online omzet te verhogen. Ook op het gebied van vraagstukken omtrent een goed en veilig ingericht systeemnetwerk te bouwen of hulp te bieden bij een goede ICT infrastructuur om uw medewerkers en uw zelf thuis te kunnen laten werken zijn wij uw sparringspartner.

Zit u ook met deze ICT vraagstukken of wilt u juist nu aandacht geven aan uw online promotieactiviteiten dan komen we graag met u in contact om onze expertise in te zetten om u verder te helpen met oplossingen.

Voor meer informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact met ons op.