fbpx
Wij staan vandaag vanaf 09:00 uur voor u klaar!

Glasvezel dorpskernen Peel & Maas

...

Vorig jaar heeft Glasvezel Buitenaf een campagne gehouden voor de aanleg van glasvezel in het Buitenaf in Noordwest Limburg. De doelstelling (50%) is behaald en momenteel is de aanleg van glasvezel in volle gang.

Kleine kernen zijn aan de beurt
Glasvezel Buitenaf wil ook de kleine kernen in Noordwest Limburg gaan voorzien van glasvezel. In gemeente Peel & Maas krijgen de kernen van Grashoek, Koningslust, Egchel en Kessel-Eik de mogelijkheid om zich hiervoor aan te melden. Voor de werkelijke aanleg van glasvezel moet vóór 28 oktober 2019 35% van de inwoners zich hebben aangemeld.

Libelnet & glasvezel
Net zoals vorig jaar is Libelnet ambassadeur van deze campagne. Libelnet geeft onafhankelijk advies over de 4 te kiezen providers en beantwoordt de vragen die de inwoners hebben over glasvezel. Tevens zal Libelnet inschrijfavonden organiseren voor de kernen van Grashoek, Koningslust, Egchel en Kessel-Eik. Op deze avond kunt u terecht voor informatie en wordt u geholpen om de inschrijving compleet te maken.

Juiste provider kiezen
Om inwoners juist te kunnen adviseren is een kort vragenformulier ontwikkeld. Hierin staan diverse vragen over de wensen en eisen van de inwoners en daarmee kan Libelnet de juiste provider keuze maken. Om de inwoners volledig te ontzorgen zal Libelnet de uitkomst bespreken en indien akkoord de aanmelding voltooien.

Het formulier is te vinden via: https://bit.ly/2mlPBn3