fbpx
Wij staan vandaag tot 17:30 uur voor u klaar!

Het design van je website is belangrijk voor een verbluffende eerste indruk

...

Voor veel bedrijven is de website vaak de eerste indruk van klanten. De kans is groot dat uw klanten uw bedrijf online onderzoeken voordat ze binnenkomen. Daarom is het van belang dat u een professionele website heeft met een overtuigend en interactief webdesign.

Het belang van een website kan niet genoeg worden benadrukt. Maar als uw website onaantrekkelijk of niet gebruiksvriendelijk is, dan is er een grote mogelijkheid dat klanten uw website verlaten.

Uit een enquête van Business 2 Community blijkt zelfs dat 94% van de mensen verklaarde dat webdesign de belangrijkste reden is dat ze een website niet vertrouwen en daarmee wegklikken.

Een aantal eisen waaraan professioneel webdesign moet voldoen:

  • Eenvoudige navigatie - Het zou niet moeilijk moeten zijn voor bezoekers om te vinden waar naar ze zoeken op uw site zonder meerdere keren rond te klikken. Navigatiemenu’s en structuur moeten duidelijk en eenvoudig zijn, zodat bezoekers in een paar clicks kunnen vinden wat ze zoeken.
  • Aantrekkelijk ontwerp - Uw site moet aantrekkelijk zijn, met kleuren en afbeeldingen die overeenkomen met uw identiteit. Een professionele site heeft een balans tussen aantrekkelijk ontwerp en inhoud die gemakkelijk te lezen en snel te laden is.
  • Nuttige inhoud - De inhoud op uw site moet informatief zijn en bezoekers helpen uw producten en diensten beter te begrijpen. Het moet ook de nadruk leggen op relevante zoekwoorden die uw klanten kunnen gebruiken om uw merk online te vinden.
  • Zoekmachineoptimalisatie - Uw sitestructuur en inhoud moeten beide worden geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Professioneel webdesign omvat SEO-services die ervoor zorgen dat klanten uw site online kunnen vinden.
  • Snelle laadtijden van de site - Als uw site niet binnen enkele seconden wordt geladen, kunnen bezoekers geneigd zijn om te vertrekken. Professioneel webdesign zorgt voor snelle laadtijden om de gebruikerservaring te verbeteren.
  • Gemakkelijke conversie - Uw website moet het voor bezoekers gemakkelijk maken om te converteren. Met overtuigende call-to-actions naar bijv. formuliertjes, contactgegevens of met een snel en eenvoudig uitcheckproces.

Als u niet de middelen in huis heeft om een professionele website te ontwerpen en te ontwikkelen kunt u de hulp inschakelen van Libelnet.