fbpx
Wij staan morgen vanaf 10:00 uur weer voor u klaar.

Libelnet bestaat 10 jaar!

Op naar de volgende 10 jaar!

10 jaar geleden startte Harold Stemkens met zijn bedrijf Libelnet. Het begon allemaal bij BreeBronne in Maasbree, de plek waar Harold zijn afstudeerstage heeft afgerond. Diverse ICT vraagstukken kwamen aan bod en moesten verder ontwikkeld gaan worden. Dit gaf voldoende basis om Libelnet te starten en hiermee meerdere bedrijven te voorzien van deze oplossingen.

Al snel werd Libelnet groter en werd een pand in het centrum van Maasbree (tegenover de kerk) in gebruik genomen. Vanaf deze centrale locatie konden bedrijven worden voorzien van online en offline ICT oplossingen. Zo werden er onder andere websites gebouwd, computers gerepareerd, netwerken aangelegd en flyers gedrukt.

Eind 2017 bleek ook deze locatie te klein te zijn geworden en is Libelnet verhuisd naar hun huidige locatie op Dorpstraat 58 in Maasbree (het oude Rabobank gebouw). Na een succesvolle open dag is Libelnet gestart met het professionaliseren van de bedrijfscultuur en de interne processen. Dit zorgt voor een steeds beter ingespeeld en groter wordend team wat altijd meerdere personen klaar heeft steeds om u als klant verder te kunnen helpen.

2019

Libelnet wil blijven groeien om daarmee (nog) meer klanten te voorzien van professionele hulp op het gebied van ICT, Web & Promotie. Tevens zal dit jaar in het teken staan van het 10-jarig bestaan.