fbpx
Wij staan morgen vanaf 10:00 uur weer voor u klaar.

Responsive, mobile first of toch mobile only?

Welke keuze is voor jouw bedrijf van toepassing?

Steeds meer bezoekers van een website maken gebruik van een mobiele telefoon, in veel branches is dit al meer dan 50% en de verwachting is dat dit percentage blijft stijgen. Echter zijn niet alle websites geschikt voor het bezoeken via een mobiele telefoon.

Om gebruikers van uw website een goede ervaring te geven is het aan te raden om de huidige statistieken te analyseren en vanuit daar een responsive, mobile first of mobile only strategie te kiezen.

Een responsive website richt zich eerst op de desktop, waarna alle elementen die in de desktop zijn gebruikt worden geschaald naar de mobiele apparaten. Dit geeft ook een goede gebruikservaring voor de mobiele gebruikers.

Bij een mobile first website ligt de focus eerst op de mobiele apparaten. Tot in de details worden deze uitgewerkt voor een optimale gebruikservaring voor de mobiele gebruikers. Daarna zal ook de desktop variant volledig worden uitgewerkt voor een optimale gebruikservaring bij de desktop gebruikers.

Een mobile only website focust zich alleen op de mobiele apparaten. De elementen die hier zijn gebruikt worden geschaald voor de desktop variant.

Aan de hand van een onderzoek dat we hebben gedaan weten wij precies wat we moeten doen om voor uw bedrijf een geschikte website te realiseren. Wij begrijpen dat het laten maken van een mobile first website een investering is, maar wel een die het zeker waard kan zijn.

Wij informeren u graag wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw bedrijfsnaam, website, contactpersoon en telefoonnummer.