fbpx
Wij staan vandaag tot 18:00 uur voor u klaar!

Webapplicaties

Elke organisatie is uniek en heeft daardoor eigen eisen en wensen. Libelnet bouwt passende webapplicaties die het leven van uw organisatie een stuk eenvoudiger maken.

Een webapplicatie

Voor specifieke wensen, biedt Libelnet ook maatwerk aan in de vorm van webapplicaties. Een webapplicatie is eigenlijk een stukje software dat precies op deze wensen aansluit en heeft als bijkomend voordeel dat deze altijd en overal via internet bereikbaar is.

Met meer dan 9 jaar aan ervaring op het gebied van webapplicaties (vooral in de recreatiebranche), kunnen wij prima met u meedenken en kunnen op basis van uw eisen en wensen tot een oplossing komen in de vorm van een product.

Voorbeelden

Een voorbeeld van een webapplicatie die Libelnet heeft ontwikkeld is een Zoek&Boek systeem voor een bungalowpark, waarin getoond wordt welke huisjes beschikbaar zijn en welke artikelen kunnen worden (bij)geboekt.

Een ander voorbeeld is een automatisch slagboomsysteem. De slagboom van een camping kan door kentekens van auto’s te scannen, automatisch opengaan bij detectie van kentekens die in het slagboomsysteem bekend zijn. Door dit systeem te koppelen aan het reserveringspakket van de camping, is het dus mogelijk om gasten die op de camping aanwezig zijn automatisch toegang te geven tot het park. Dit kan lange rijen bij de receptie en files bij de slagboom voorkomen. Na vertrek wordt de gast automatisch verwijderd uit het slagboomsysteem en zal deze dus niet meer automatisch het park op kunnen rijden.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die er mogelijk zijn met webapplicaties. Wat in alle gevallen geldt, is dat Libelnet altijd samen een passende oplossing kan bedenken voor elk mogelijk probleem.

Web

  • Webapplicatie op maat
  • Kostenbesparend
  • Volledig op uw wensen
  • Uniek systeem
  • Bruikbaar op ieder device

Contact.

Telefoon
077 465 0295

Whatsapp
06 123 16 201

Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres
Dorpstraat 58
5993 AP Maasbree
Limburg, Nederland

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer